sâmbătă, 23 ianuarie 2016

Care este diferenta?

Peste tot in network marketing gasesti produse exclusive, oameni draguti :) si un plan de compensare.

In mod obisnuit, noi vedem mai ales aceste lucruri la inceput!
Iata un mic ,,pont”: da, sunt diferente in ceea ce priveste produsele, oamenii sau planul de compensare, dar nu te uita acolo prima data daca doresti sa iti dezvolti un business pe domeniul network marketing!

Uita-te la programul de invatare pe care il are compania!
Acel program - daca este bun - va face diferenta intre succes si esec pe acest domeniu!
Studiaza acel program de invatare! Participa la activitatile de instruire organizate! Participa si studiaza insa consecvent si perseverent: cel putin 6 luni, ca sa poti studia toate aspectele!


De ce functioneaza ca o magie un astfel de program de invatare?
Este factorul care poate rupe lantul clasic: desfasor activitatea - primesc bani, nu mai desfasor activitatea - nu mai castig bani!
Este mecanismul care poate aduce acel tip de libertate, sa ai si timp si bani!
                                                                             (http://www.descopera.ro/stiinta/3648040-intoarcerea-ceasului)
Cum se intampla asta?
Iata un exemplu simplu:
Tu te abonezi la programul de invatare al companiei (participi la seminarii, activitati specifice etc.).


Inscrii 2 persoane din orasul tau si... in loc sa incepi tu sa le inveti ce sa faca, le arati unde pot sa mearga sa invete si ele la randul lor, deodata cu tine!
 

Mai inscrii 2 persoane care nu sunt din orasul tau :). Ar fi groaznic ca, de acum sa incepi sa te plimbi tu de 3 ori pe saptamana pana la ele ca sa le predai tot ce ar trebui sa stie :). In schimb, daca ai inteles cum te poate ajuta un sistem/mecanism de instruire, le recomanzi sa se aboneze si ele pe programul de pregatire al companiei si participati impreuna la seminariile organizate...

Si iata inscrii si 2 persoane care sunt din alta tara :). Ce vei face cu ele? Simplu: le pui in contact cu programul de invatare prezent in tara lor..
Nu-i mai inteligent asa? Acum toti cei 6 parteneri ai tai au sansa de a se instrui si de a obtine rezultate si asta nu depinde de timpul si de banii tai :) Cum ti se pare?

Pentru ca sa pui insa acest mecanism in functiune este musai, musai, musai necesar ca TU sa decizi sa fii abonat la programele de instruire si sa participi la seminariile organizate.
Poti insa, sa si decizi sa faci cum crezi tu, cand crezi tu, fara sa te folosesti de sisteme care te pot ajuta sa ,,te multiplici” ! Stii povestea lui Sisif?... Cam asa va arata munca ta :)... In acest caz... nici macar indrumatorul/mentorul tau nu te poate ajuta.

                                                                               (https://istoriiregasite.wordpress.com/2013/07/09/cine-a-fost-sisif/)
Solicita informatii despre programele de instruire la care poti avea acces cat mai curand!
Oamenii inteligenti, nu muncesc mult ci muncesc inteligent :) !


Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu