vineri, 8 ianuarie 2016

3 lucruri importante daca vrei sa devii partener cu o companie de vanzari directe

Ce ar trebui sa stii daca vei deveni partener, esti un partener incepator sau esti un partener cu experienta al unei companii de vanzari directe :) ?

Doar 3 lucruri simple:

1. Nu te schimba! Continua sa recomanzi si sa promovezi lucrurile care iti plac, asa cum ai facut intotdeauna! De exemplu... mereu ai vorbit cu placere despre ceea ce iti place sa faci in week-end, despre restaurantul tau preferat, despre filmele tale preferate.. Nu schimba acest lucru! Testeaza rand pe rand produsele pe care le are compania cu care esti in parteneriat si formeaza-ti o parere despre ele! Daca iti plac, vei putea sa incepi sa le folosesti constant si, bineinteles, sa vorbesti despre ele! Cerceteaza ce ofera mai exact compania (planul de compensare) si, daca iti place, poti vorbi si despre asta :)



2. La un moment dat, vei gasi oameni care vor simti ca si tine despre aceasta afacere! Nu e graba sa gasesti astfel de oameni, poti sa gasesti unul pe luna, unul pe an, unul la 10 ani sau, daca vrei rezultate rapide, unul pe saptamana :)



3. In timp, si acesti oameni vor gasi alti oameni si, pe masura ce toti veti vorbi despre aceeasi companie si despre aceleasi produse, vor fi cateva sute de persoane care fac parte din afacerea ta, pe unii ii vei cunoaste personal pe altii nu... Si uite asa, vei incepe sa castigi venituri suplimentare sau venituri de tip activ.


E simplu si... totul se rezuma la... cunoaste produsele companiei, foloseste-le si invata sa le recomanzi profesionist (despre acest subiect... vom vorbi detaliat insa) !





Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu