vineri, 23 septembrie 2016

Idei de afaceri

Acum citesc o carte a lui Brian Tracy, ,,Cheia succesului financiar e la tine".
In unul dintre capitole, Construieste-ti propria afacere, gasesc un sfat:,, Un mod excelent de a gasi un produs sau serviciu este sa citesti ziarele, articolele din reviste, reclamele si anunturile. unele companii publica la rubrica Oportunitati de afaceri atunci cand vor sa isi promoveze noile servicii sau produse."

Aha, zic, uite ca nu ma gandisem niciodata sa caut ,,oportunitati de afaceri"!
Uite ce am gasit eu:


1. Transforma acum cultivarea schisandrei intr-o afacere profitabila! Iti oferim un ghid complet care iti arata pas cu pas ce ai de facut!
2. Servicii de decoratiuni... culinare
3. Mica afacere cu portrete
4. In universul topiary, totul este permis! Orice fel de arbust, supus actiunii unei foarfeci bine manuite, poate deveni aceea arta verde care te va pasiona si cu care vei castiga bani.
5. Esti o persoana sociabila? Iata afacerea potrivita pentru tine - serviciu de referinte
6. Mica afacere - Atelier pentru producerea de dale, boltari si tigle...

As putea continua asa zile in sir! E pllllliiiinnnn de idei de afaceri (Aproximativ 461.000 (de) rezultate - la cautarea idei de afaceri)! Poti sa mai cauti si tu, o sa gasesti lucruri interesante :)
(Sursa foto: http://incont.stirileprotv.ro/idei-de-afaceri/aer-proaspat-la-cutie-si-alte-idei-de-afaceri-din-care-numai-chinezii-puteau-sa-scoata-bani.html)

Analizez ce scrie si vad ca ,,sunt afaceri profitabile" pentru care insa nimeni nu isi asuma mare lucru, sunt doar idei :) - de asta le si spune idei de afaceri :)

Daca stau putin sa ma gandesc ... unele nu sunt idei de afaceri ci sunt PARERI (... ce ar functiona, .... hm ... cum suna asta: pareri de afaceri :) ! )

Adica ar fi o idee sa incepem sa facem diferenta intre o IDEE si o PARERE.

Citeam la Napoleon Hill: . Parerile sunt cele mai ieftine bunuri.”
Toata lumea le ofera in stanga si indreapta gratuit.
Si nu au valoare cand ne sunt oferite de altii gratuit sau cand le oferim altora tot asa.
In cazul afacerilor, mai ales cei care nu au o afacere iti pot spune ,,sigur” ce idee de afaceri functioneaza si ce idee nu functioneaza.
Si asta e o parere, nu o idee.

Ma gandesc ...
Intre atatea PROPUNERI, hai sa mai vin si eu cu una :)!
Dar de data aceasta nu e o parere, e o idee asumata. 
Eu stiu ca este o idee care functioneaza si si stiu si cum :) pentru ca acum dezvolt 2 afaceri clasice si una de network marketing :).


Ce-ar fi sa incerci o afacere in parteneriat cu o companie serioasa de network marketing?
Nu e asa spectaculoasa ca si cultivarea schisandrei dar nu presupune investitii materiale(deci nu ai cum sa pierzi bani) si, in plus, cu un plan de afaceri bine facut impreuna cu un mentor care are deja rezultate, poti descoperi ca nu-i chiar complicat sa ajungi la un venit suplimentar!

In plus, de obicei, in afacerile de network marketing DOAR dezvoltarea ta personala si ca lider determina dezvoltarea acelei afaceri. 
Asa ca, daca doresti sa ai succes, e nevoie sa incepi de la a te descoperi pe tine, de la a-ti cunoaste si a-ti atinge potentialul.

Acesta va fi un castig indiferent daca vei dezvolta sau nu acea afacere. 
Vor fi achizitii, cresteri la nivel personal pe care le vei putea folosi in oricare dintre domeniile vietii tale: cariera, relatii, timp si bani, sanatate.

Pune si tu in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu