vineri, 5 februarie 2016

Sa clarifici!

De multe ori ,,lucrurile ne iau pe sus”, se pornesc si se rostogolesc si noi le primim si le privim din mers si ne promitem ca, va veni o zi in care vom avea suficient timp ca sa privim mai atent...

Adevarul este ca acel timp vine doar daca ne propunem sa vina :)
Daca esti la inceput, pe domeniul network marketing, nu lasa sa treaca timpul! Cu cat stabilesti mai repede o intalnire cu mentorul/sponsorul tau, cu atat mai usor iti va fi! 

Aseara m-am bucurat mult sa ma reintalnesc cu o prietena draga...
Un ceai aromat si gustos si povesti, multe povesti ... Am povestit, am impartasit si am clarificat...
Am vorbit in special despre parghii in nework marketing si despre cum pot fi folosite de persoanele care sunt la inceput de drum ...
Mi-am dat seama cat de important este sa clarifici lucrurile pas cu pas si cat de frumos se poate construi o relatie daca porneste de la lucruri clare si simple :)


Daca esti la inceput, stabileste si tu o intalnire la un ceai (sau la o cafea sau....) cu mentorul tau, va fi un timp castigat pentru relatia voastra de afaceri! Chiar daca nu prea esti sigur daca este un domeniu potrivit pentru tine sau ...mai ales daca nu prea esti sigur... Foloseste putin timp pentru a clarifica! Sponsorul tau, daca este profesionist, nu va incerca sa te convinga ci iti va oferi informatii sau iti va arata o sursa din care poti sa iti iei singur informatii. Vei putea astfel sa iti clarifici daca este sau nu un domeniu in care merita sa investesti energia si timpul tau!


                                                                                                    (Sursa foto)


Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina

3 comentarii:

  1. A fost o intalnire foarte frumoasa, plina informatii valoroase si utile care ma ajuta sa pun bazele unui plan de activitate coerent. Acum simt ca sunt pe drumul cel bun. Multumesc! A fost minunat si abia astept urmatorul prilej plin de minuni clarificate. Va imbratisez cu drag! Pe foarte curand!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru feedback, Mihaela :) Te imbratisez cu drag si eu!Pe curand!

    RăspundețiȘtergere
  3. A fost o intalnire foarte frumoasa, plina de informatii valoroase si utile care ma ajuta sa pun bazele unui plan de activitate coerent. Acum simt ca sunt pe drumul cel bun. Multumesc! A fost minunat si abia astept urmatorul prilej plin de minuni clarificate. Va imbratisez cu drag! Pe foarte curand!

    RăspundețiȘtergere