luni, 2 mai 2016

Tu detii deja un ,,ACTIV"!

Ei da, o sa fie putin ,,filosofica" abordarea de astazi... Filosofica, dar de folos :)

In ultima vreme tot vehiculam cateva concepte. Parca din ce in ce mai des apar conceptele ACTIV, PASIV, VENIT ACTIV, VENIT PASIV ...

Nu este intentia mea sa clarific aceste concepte acum si aici. Au facut-o deja altii inaintea mea :)(cauta simplu pe google: venit pasiv si vei gasi o multime de informatii ) 


(Sursa foto: https://howhappylife.wordpress.com/2013/06/03/the-different-between-being-rich-and-financial-freedom/)

Ca sa raman in sfera filosofica (si ca sa si preiau o idee chiar de la Robert Kiyosaki - de pe un CD audio) ma gandesc ca fiecare dintre noi detine deja un ACTIV! Cel mai valoros as spune!

Ca sa spun simplu, cel mai valoros activ al tau.... esti CHIAR TU!

Si, ca pentru orice activ, este nevoie sa investesti in tine ca ,,sa te construiesti" si ca sa te dezvolti.

Hm, stiu ca am vrea - in acest proces - daca se poate - ,, sa vina totul de la sine", sa ramanem pe cat posibil in zona noastra de confort - facand in continuare tot ce stim sa facem si da ... bineinteles -  sa nu facem prea mari investitii  :) 

Acum gandeste-te si tu, imagineaza-ti ca maine compania Apple, convoaca o conferinta de presa pentru un anunt important! Lume multa, nerabdare, toata lumea  se intreaba oare despre ce sa fie vorba?!... Apare echipa Apple care anunta: Noi, Apple, ne-am hotarat sa nu mai investim de acum inainte in cercetare, nu mai investim in idei pentru viitor! Suntem deja buni asa cum suntem! :) :) :)
Ce spui? Ar fi o idee buna?

Cam asta facem noi cand spunem ca stim deja tot ce trebuie sa stim.

Acceseaza programe de dezvoltare personala (programe despre cum sa devii cel mai bun care poti fii, pe plan personal, relational, financiar etc.) ! 

Sigur ca asta nu e gratis! 

Dar este INVESTITIA ta in cel mai bun ACTIV al tau: in TINE!

Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu