duminică, 22 mai 2016

Pasul 1, pe care oricine il poate face

Ei da, poate recent te-ai intalnit cu un constructor de retele de consum si - din vorba, ceva ti s-a parut interesant, ceva ti-a atras atentia...

Si poate te-ai gandit ca nu ar fi asa de complicat sa vorbesti cu cateva persoane pe care le cunosti despre niste produse :).
Multe persoane pornesc sa faca cu entuziasm acest lucru si aproape la fel de multe se opresc la fel  de repede cum au pornit.
De ce se intampla acest lucru?
In special pentru ca in demersul lor primesc intrebari la care nu stiu sa raspunda pentru ca nu au suficiente informatii.

Constructia de retele de consum presupune in primul rand recomandarea din propria experienta.
Asa ca, cel mai simplu ar fi sa faci lucrurile pe rand :)

Iata pasul 1, pe care oricine il poate face: testeaza cateva produse! Daca compania produce mai multe  game, fa-ti un plan ca sa verifici personal minim 3 produse din fiecare gama!
Daca compania ofera si garantie pe satisfactie, adica poti returna produsul daca nu ti-a placut si primesti integral banii inapoi, practic nu pierzi nimic!
Incepand cu acest pas atat de simplu, faci ceea ce e cel mai important: lucrezi la credibilitatea ta!

                                                                             (Sursa foto: https://www.cartoonstock.com/directory/r/restaurant_recommendations.asp)


Tu recomanzi doar ce iti place si asta inseamna incredere in ceea ce recomanzi si respect pentru cei carora le vorbesti despre experienta ta!

Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina

sâmbătă, 21 mai 2016

Ce este network marketing-ul?

Network marketing este o strategie de vanzare a produselor pentru COMPANIA PRODUCATOARE!

Practic fiecare producator alege modalitatea prin care produsele lui ajung la consumator: 
1. Fie prin lantul clasic: produsele ajung la magazine engros, de acolo la magazine endetail si de la magazinele endetail la cumparator.
2. Fie prin network marketing: produsul ajunge direct la consumator, fara intermediari.

Si tot asa, fiecare CUMPARATOR alege: fie achizitioneaza bunurile pe care le foloseste in mod frecvent de la un magazin endetail (deci din lantul clasic) fie direct de la producator (deci de la un acel producator care a ales ca si strategie de vanzare network marketing-ul).


Nimic filosofic, nu-i asa? Doar un lucru simplu :) care insa, daca nu e clarificat la timp... naste confuzie....

                        Sursa foto: http://www.socialmediatoday.com/marketing/sarah-snow/2015-07-02/be-funny-amazing-power-humor-social-media-marketing


luni, 2 mai 2016

Tu detii deja un ,,ACTIV"!

Ei da, o sa fie putin ,,filosofica" abordarea de astazi... Filosofica, dar de folos :)

In ultima vreme tot vehiculam cateva concepte. Parca din ce in ce mai des apar conceptele ACTIV, PASIV, VENIT ACTIV, VENIT PASIV ...

Nu este intentia mea sa clarific aceste concepte acum si aici. Au facut-o deja altii inaintea mea :)(cauta simplu pe google: venit pasiv si vei gasi o multime de informatii ) 


(Sursa foto: https://howhappylife.wordpress.com/2013/06/03/the-different-between-being-rich-and-financial-freedom/)

Ca sa raman in sfera filosofica (si ca sa si preiau o idee chiar de la Robert Kiyosaki - de pe un CD audio) ma gandesc ca fiecare dintre noi detine deja un ACTIV! Cel mai valoros as spune!

Ca sa spun simplu, cel mai valoros activ al tau.... esti CHIAR TU!

Si, ca pentru orice activ, este nevoie sa investesti in tine ca ,,sa te construiesti" si ca sa te dezvolti.

Hm, stiu ca am vrea - in acest proces - daca se poate - ,, sa vina totul de la sine", sa ramanem pe cat posibil in zona noastra de confort - facand in continuare tot ce stim sa facem si da ... bineinteles -  sa nu facem prea mari investitii  :) 

Acum gandeste-te si tu, imagineaza-ti ca maine compania Apple, convoaca o conferinta de presa pentru un anunt important! Lume multa, nerabdare, toata lumea  se intreaba oare despre ce sa fie vorba?!... Apare echipa Apple care anunta: Noi, Apple, ne-am hotarat sa nu mai investim de acum inainte in cercetare, nu mai investim in idei pentru viitor! Suntem deja buni asa cum suntem! :) :) :)
Ce spui? Ar fi o idee buna?

Cam asta facem noi cand spunem ca stim deja tot ce trebuie sa stim.

Acceseaza programe de dezvoltare personala (programe despre cum sa devii cel mai bun care poti fii, pe plan personal, relational, financiar etc.) ! 

Sigur ca asta nu e gratis! 

Dar este INVESTITIA ta in cel mai bun ACTIV al tau: in TINE!

Pune in aplicare si spune-mi cum ti se pare!

Gina